Výroční zpráva za rok 2009

Výroční zprávu vypracovala moje maminka paní Dagmar Perglová. Informace čerpala z mého povídání, internetových stránek, našeho daňového poradce, kterému velký dík za vyhotovení účetní uzávěrky bez finančního ohodnocení. Výroční zpráva za rok 2009 obsahuje informace o začátcích tohoto nadačního fondu, jak to všechno vzniklo a co se v těchto prvopočátcích všechno udělalo. Dnes je tomu již dávno jinak a tak vyčkejte na výroční zprávu 2010. Soubor v PDF je trochu větší, tak chvilku na jeho stažení. Naleznete jej dole pod obrázkovou publikací této zprávy vlevo - soubor ke stažení. Jirka Pergl

popisek
Sarafina Kaari (8 let)
Od narození má AIDS, kterým se nakazila krví od své matky. Maminka jí zemřela před 2 roky na AIDS. Žije s prababičkou a pěstouny. Spí na hliněné podlaze v domě z plechů a prken..

Více se o Sarafině dozvíte

Partneři
Asfalt.cz - provádíme opravy a homogenizace silnic, komunikací, chodníků a železničních přejezdů. Dále zajišťujeme opravy spár v komunikacích, opravy propadlých kanalizačních vpustí a šachet a veškeré práce s tímto spojené. Expedice-World.cz Lov mečounů - cestovní agentura DORADA. Destination City Guides By In Your Pocket TOPlist
RF-HOBBY